VS-ambassadeur plant ‘American Dream’ in Keukenhof

Pete Hoekstra, ambassadeur van de Verenigde Staten, heeft samen met Keukenhof- directeur Bart Siemerink tulpenbollen geplant met de naam ‘American Dream’.

Jaarlijks brengen veel Amerikanen een bezoek aan Keukenhof. Het is de vraag of dat volgend jaar ook mogelijk is. Dat hangt af van de ontwikkelingen van het coronavirus en de eventuele reisbeperkingen. Ambassadeur Hoekstra en zijn vrouw zijn liefhebbers van Keukenhof en vaste bezoekers aan het park. ‘Wij zouden afgelopen voorjaar bijna iedere week wel gasten uit de VS ontvangen, die er allemaal erg naar uitkeken om naar Keukenhof te gaan’, geeft Hoekstra aan. ‘Helaas is het anders gelopen, maar ik hoop dat ze komend voorjaar alsnog kunnen komen. Dan zullen wij trots de American Dream-tulpen laten zien die we vandaag hebben helpen planten.’

Bezoekers van dichtbij

In 2019 ontving Keukenhof ruim 150.000 bezoekers vanuit de Verenigde Staten. Het park verwacht voor volgend jaar dat de bezoekers vooral uit Nederland, Duitsland en België komen. Keukenhof is in 2021 geopend van 20 maart tot en met 9 mei.

Bron en foto’s: Keukenhof

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties