Waterdrinker is decor voor nieuw NTR-programma over vormgeving

  Dinsdag 15 mei werden in het Waterdrinker Green Trade Center (GTC) opnames gemaakt voor een aflevering van een nieuw tv-programma van de NTR: Voor de Vorm. Dit gaat over vormgeving en alledaags design. Bij Waterdrinker ging het over de kamerplant.

  Elke aflevering wordt een ander object behandeld, waaronder een wijnglas, bh, fiets of sneaker. Dit keer is het de beurt aan de kamerplant. Voor deze aflevering werd ook gefilmd bij de veiling, een kweker en in de Hortus in Leiden.

  Trendwatcher Aafje Nijman koos het GTC met planten, bloemen, potten en volop inspiratie als achtergrond voor haar verhaal over trends op het gebied van kamerplanten. ‘Voor kamerplanten moet je bij Waterdrinker zijn’, vertelde zij het productieteam. Zij werd geïnterviewd door topontwerpster Christien Meindertsma. Aafje liet voorbeelden zien van planten in het interieur om de trends goed te kunnen toelichten.

  De filmploeg van het nieuwe NTR-programma Voor de Vorm met in het midden Christien Meindertsma (presentatie) en Aafje Nijman (trendwatcher). Daan Arens (geluid), Albert Stokkers (camera), en zittend Tim van Gils (regie).

  Uitzending

  Het tv-programma Voor de Vorm wordt gepresenteerd door Christien Meindertsma en is vanaf 14 oktober iedere zondagavond (8 weken lang) bij NPO 2 te zien. De kamerplant komt in aflevering drie of vier aan bod.

  Bron en foto’s: Waterdrinker GTC

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties