Webinar Kickstart Trends herfst/winter 22/23

Concept Factory organiseert op donderdag 16 september samen met 3House Productions voor de vierde keer het interactieve webinar Kickstart Trends. In deze inspirerende sessie worden de vier belangrijke consumenten- en interieurtrends voor het seizoen Autumn | Winter 22-23 onthuld.

Het webinar en de trend toolbox zijn een co-productie van 3House Productions, een gespecialiseerd trendbureau voor het blootleggen van de belangrijkste home & decotrends en Concept Factory, marketingspecialist in de tuinbouw. ‘Samen leggen we trends uit op een manier die aansluit bij elke ondernemer in tuinbouw’, aldus Anouk Koreman, trendspecialist bij Concept Factory. ‘Het webinar bevat praktische toepassingen voor bloemen en planten. De toolbox met 4 moodboards, 40 kleurenswatches, materiaalinspiratie en uitgebreide beschrijvingen van de trendthema’s helpt ondernemers ter voorbereiding van ontwikkeling van een productlijn, toegevoegde waarde, verpakking en decoratie-items, maar ook minder tastbare zaken zoals huisstijlontwikkeling, fotoshoot of een conceptgedachte voor een nieuwe dienst’, vervolgt Anouk.

Aanmelden

Alle deelnemers ontvangen voorafgaand aan het webinar de toolbox. Tijdens het interactieve webinar gaan de trendspecialisten dieper in op de thema’s, wordt er verteld hoe zij zelf aan de slag kunnen met de inhoud van de toolbox en kunnen ze vragen stellen.

Bron en foto: Concept Factory

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties