Wervelende fashion- en bloemenshow in Helmond

Zo’n 150 bezoekers waren zondag 10 november aanwezig bij de Fashionale X-Mas theatershow van VBW Zuid. In theater Het Speelhuis in Helmond gaven de Duitse toparrangeur Mehmet Yilmaz en Moniek Désar een wervelende show met inspirerende arrangementen voor de decembermaand.

Daarnaast vonden de voorronde van het NK Junioren, de voorronde van de VBW Flowercup en de VBW Studentencup plaats. De voorronde van het NK werd gewonnen door Tiffany van Lenten. Tweede werd Ilena Westerbroek en derde Anna van Keeken. De nummers 1 en 2 plaatsten zich direct voor de landelijke finale in 2020. Anna zit nog in de wachtkamer tot duidelijk is of zij tot de beste overall scores behoort.

Flower- en studentencup

Lindy Zijpveld won de regionale voorronde van de VBW Flowercup. Tweede werd Niki Bijnen en derde Irma van Oeffelt. De studentencup werd gewonnen door Nele Kapteijns, gevolgd door respectievelijk Lotte Tielemans en Naomi Melchers.

Laatste show

De laatste Fashionable X-Mas show vindt woensdagavond 13 november plaats bij VBW Oost in de Grote of Lebuïnuskerk in Deventer. Daar is de Scandinavische arrangeur Per Benjamin te gast.

Bron: VBW | Foto Fred Roest/VBW

guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Annette
Annette
1 jaar geleden

Jammer dat er zo weinig aandacht is geweest voor dit evenement in de media anders waren er zeker veel meer bezoekers naar het mooie Speelhuis in Helmond gekomen!