Wooning Orchids presenteert nieuwe Bamboo Orchid

Wooning Orchids heeft woensdag 14 maart op de Royal FloraHolland Seasonal Trade Fair de nieuwe Bamboo Orchid onthuld. Het bedrijf is meer dan een jaar bezig geweest met de ontwikkeling van deze Dendrobium nobile.

Met een 12 meter lange stand volledig in de Bamboo Orchid-huisstijl maakte Wooning Orchids bezoekers bekend met de nieuwe uitstraling van het product. Bamboo Orchid is een nieuw consumentenmerk voor Dendrobium nobile, dat consumenten moet gaan helpen de plantnaam beter te onthouden en de mond-tot-mondreclame stimuleren.

Bamboo Orchid speelt in op de manier waarop naar interieurstyling wordt gekeken op basis van kleur en stijl. Daarom zijn de verschillende variëteiten ondergebracht in kleurthema’s. Met vijf namen worden de verschillende kleuren gecommuniceerd: Mystic Purple (paars), Bloomin’ Orange (oranje), Sweet Pink (roze), Sparkly Champagne (geel) en Pure White (wit). Iedere kleur is voorzien van eigen sfeerbeelden en quotes. Zo staat de Mystic Purple voor spiritualiteit en de Sweet Pink voor de liefde.

Recyclebare potcover

Gelijktijdig met de Bamboo Orchid is de nieuwe ‘Ultimate’ kwaliteitslijn geïntroduceerd. Deze gelimiteerde zwaarste kwaliteit qua knopbezetting en plantopbouw wordt geleverd in een luxe recyclebare potcover met infoboekje, in kartonnen 4 gaats tray. De Bamboo Orchid zal in totaal in twee kwaliteitslijnen worden aangeboden: Exclusive en Ultimate.

Bron en foto: Wooning Orchids

guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ron de Vries
Ron de Vries
6 jaren geleden

Mooi product… wel heel jammer dat de leverancier ook rechtstreeks bedrijfsabonnementen verkoopt aan onze klanten…. Dan is onze leverancier meteen onze concurrent…..