Zestien kandidaten strijden om finaleplek NK bij FloraZON

  Maar liefst 16 deelnemers strijden donderdag 28 juni bij FloraZON om een plek in de finale van het Nederlands Kampioenschap Bloemsierkunst. Bezoekers zijn van harte welkom om de wedstrijd te komen bekijken.

  Om 10.00 uur beginnen de kandidaten aan werkstuk 1. Van 13.00 – 14.45 gaan zij pitchen, en om 15.15 uur en 16.45 uur beginnen zij aan werkstuk 2 en 3. Omstreeks 19.30 uur zal de jury de uitslagen bekendmaken. Alle bloemisten en branchegenoten zijn van harte welkom om te komen kijken bij de wedstrijden. Ook worden alle werkstukken bij FloraZON tentoongesteld.

  De finale is op 4 en 5 september 2018 tijdens het VBW vakevent Florall Inspiration in Veenendaal. De winnaar van de finale vertegenwoordigt in 2020 Nederland op het EK in Polen.

  Deelnemers

  De deelnemers aan de voorronde in Venlo zijn: Anniek Siegers uit Norg, Astrid Meijerink uit Neede, Britt Janssen uit Bulsberg, Dorien Laarhoven uit Oosterhout, Hanneke Frankema uit Schipluiden, Janice Verheijen uit Geertruidenberg, Jolanda Kuiphuis-Hofsink uit Tubbergen, Kristel van Dijk uit Nieuwveen, Lily Beelen uit Horst, Marjan Postma uit Genemuiden, Marla Hoorn uit Giethoorn, Ruud Hazelaar uit Bleiswijk, Tanja Platschorre-Taalman uit Westdorpe, Tom Siebers uit De Mortel, Vera van Loenen uit Well en Yara Willemsen uit Kilder.

  Bron en foto: FloraZON

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties