Digitaliseren: “Kiezen? Of gekozen worden?”

De telefoon gaat minder vaak. Bestellingen worden steeds vaker gedaan via webshops. In het weekend of avond voor levering, maar ook last minute. Iedereen wil koppelen, want dat is gemakkelijker en sneller. Op de kwekerij staat de ene vertegenwoordiger na de andere voor je.

Het is duidelijk: ook de sierteelt gaat digitaal.

Door de digitalisering krijgt de handel steeds makkelijker toegang tot de voorraad van de kweker. En de kweker krijgt makkelijker toegang tot de markt. Maar groothandel en kweker lijken te worden overspoeld met nieuwe initiatieven. Marktplaatsen die sneller en verser zouden werken, lagere kosten voorspiegelen of zelfs compleet nieuwe logistieke oplossingen bieden.

Kortom veel veranderingen voor alle schakels in de keten! Wat betekent dit voor mijn bedrijf? Moet ik een nieuw softwarepakket? Verandert de logistiek?

Maar waar beginnen? Een keuze maken voor één, de meest belovende? Of juist voor meerdere opties kiezen? Zie jij door de bomen het bos ook niet meer? 

Om een antwoord te kunnen geven op deze vragen organiseert Green Team Consultancy+ op 4 oktober in de Arendshoeve (www.arendshoeve.com) een interactieve middag rondom het thema “Kiezen? Of gekozen worden?”

Diverse initiatieven presenteren zich op het marktplein en in de discussie. Het programma van sprekers (o.a. Eric van Heck, professor Information Management and Markets aan de Erasmus Universiteit) staat onder leiding van Rogier Schmitt (veranderaar van beroep).

Dus meld je aan, vergroot je kennis, luister naar ervaringen van deskundigen en neem deel aan de discussie.

Meld je hier aan!

Deelname kost €125 per persoon.