UW ACCOUNT

Als abonnee heeft u in veel gevallen recht op een account, waarmee u kunt inloggen op onze site.
 
Bij het afsluiten van een Digitaal + of Combi-abonnement ontvangt u per e-mail de inloggegevens van uw account. De gebruikersnaam is in alle gevallen het mailadres dat bij uw abonnement geregistreerd staat. Wanneer u uw mailadres laat wijzigen, zal uw gebruikersnaam ook automatisch wijzigen in het nieuwe mailadres.
 
Heeft u problemen met inloggen of een andere vraag over uw account? Stuur gerust een mail of bel naar 071-5659643 (ma, di, wo, vr).
 
Veelgestelde vragen
 
Ik wil mijn gebruikersnaam aanpassen. Kan dat?
Uw gebruikersnaam is gekoppeld aan uw mailadres. Deze kunt u niet wijzigen. Als u uw mailadres in ons systeem laat wijzigen, wordt het nieuwe mailadres automatisch uw gebruikersnaam. Het wachtwoord blijft hetzelfde.
 
Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat nu?
U kunt uw wachtwoord aanpassen door in het inlogscherm op de knop Wachtwoord vergeten te klikken. Wanneer u daarna uw gebruikersnaam (ofwel uw mailadres) invult, ontvangt u op dat adres een link, van waaruit u een nieuw wachtwoord aan kunt maken.
 
Ik kom niet voorbij het inlogscherm. Wat nu?
Hier kunnen meerdere redenen voor zijn. U kunt een melding als ‘gegevens onjuist’ of ‘u heeft geen rechten voor deze site’ te zien krijgen.
In het eerste geval wordt uw gebruikersnaam en/of wachtwoord niet herkend. U kunt proberen een nieuw wachtwoord aan te maken (zie boven).
In het tweede geval geeft uw account geen rechten voor de betreffende site. Mogelijk is uw abonnement geëindigd. In dat geval nodigen wij u uit een kijkje te nemen op onze abonneerpagina.
 
Let er ten slotte op dat u op maximaal twee apparaten (desktop, tablet, telefoon) tegelijkertijd kunt zijn ingelogd. Als u al op dat maximum zit, kunt u niet op een derde apparaat inloggen.
 
Ik ben ingelogd op de site, maar kan niet bij de digitale magazines.
Als u niet eerder hebt ingelogd op ons plus-gedeelte, zult u gevraagd opnieuw in te loggen wanneer u een digitaal magazine wilt openen.