Bommetjes

  Zullen we het gewoon over leuke dingen hebben? Over dat het zo’n stralend weer is dat de nieuwe scheuten echt aan alle kanten om je oren vliegen? Dat het voorjaar wordt en dat mensen echt gewoon weer iets leuks willen hebben? Een mooi ingerichte tuin, leuke kleurtjes op het balkon of terras?  Dat mensen even kunnen ontspannen door wat nieuws te planten?

  Ik weet het, er is alle reden om verdrietig, ongerust of zelfs boos te zijn. Al lost het niets op. Poetin gooit er echt geen bommetje minder om. En als iedereen maar kwaad met kwaad blijft vergelden blijft er van de wereld niet zo veel meer over.  Dus laten we met zijn allen positief blijven en het eens omdraaien. Er zijn namelijk websites waar je in plaats van echte bommen, bloemenbommetjes kunt bestellen. Dat lijkt me nu een gaaf idee. Dat we met zijn allen bloemenbommetjes naar Poetin gaan sturen.  Er is altijd wel een adresje van de beste man te vinden, hij bezit namelijk iets van 20 paleizen of zo, wordt verteld.

  Zou hij dan eens glimlachen? Zou hij dan ook gaan denken dat het in de wereld eigenlijk om liefde draait en niet om haat of macht? En al zeker niet om bezit, want wat moet je met 20 paleizen, 43 vliegtuigen, 15 helikopters en 4 luxe jachten? Niemand op de wereld zou zo rijk moeten willen zijn. Ik zou het bijvoorbeeld zelf al prima uit kunnen houden met1 luxe jacht.

  Maar even terug naar die bommetjes, ze zijn prima te versturen per post. Je kunt er zaadjes in doen die deze lente nog ontkiemen, of mixen met iets wat in de zomer opkomt, of zelfs in de herfst. Dan heeft ie er nog lekker lang plezier van zou je zeggen. Dat gun je die man toch? Dat ie inziet dat je met stroop meer vliegen vangt dan met azijn?  Dat ie ziet dat die bloemenbommetjes veel minder schade aanrichten dan zo’n clusterbom, en zelfs nog beter zijn voor de biodiversiteit ook.

  Dus lieve mensen, stuur Poetin een bommetje, met nieuwe bloemetjes, hij knapt er vast van op.

  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  binance Registrácia
  4 maanden geleden

  Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me. https://www.binance.com/sk/register?ref=JHQQKNKN

  Binance 註冊
  22 dagen geleden

  Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?