De Grote Tuinverbouwing krijgt nieuwe rubriek met 100 seizoensbloemen

  Het nieuwe seizoen van tv-programma De Grote Tuinverbouwing heeft een rubriek met seizoensbloemen. Daarvan worden boeketten en arrangementen gemaakt. Het nieuwe onderdeel is tot en met volgende zomer te zien.

  In de rubriek ‘De bijzondere bloemen van het seizoen’ laat styliste Djamilla Smits┬ázien hoe ze stijlvolle boeketten en arrangementen maakt van seizoensbloemen. Hierbij vertelt ze over de achtergronden van deze gewassen. Honderd verschillende bloemen komen voorbij in dit programmaonderdeel.

  Afgelopen weekend was de rubriek voor het eerst te zien. Het komt elke week terug in het programma tot en met juni 2022. In totaal gaat het om 39 afleveringen.

  Promo voor seizoensbloemen

  De rubriek is deel van de promotiecampagne 365 dagen bloemen. Dit initiatief van meer dan 2.000 snijbloemenkwekers wil consumenten verleiden om meer seizoensbloemen te kopen. Het programmaonderdeel is bedacht door kwekerscollectief Summerflowers en de bloemen voor dit item komen bij aangesloten kwekers vandaan.

  De Grote Tuinverbouwing is elke zaterdag te zien om 17:00 uur op SBS 6. De eerste aflevering van dit seizoen staat online.

  Styliste Djamilla Smit werkt in het tv-programma De Grote Tuinverbouwing met seizoensbloemen. Elke week maakt ze een boeket en vertelt ze over de bloemen die ze gebruikt. (Foto: Summerflowers)

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties