Dümmen Orange lanceert nieuw retaillabel Rozuri

  Dümmen Orange heeft 11 april het nieuwe rozenlabel Rozuri ‘roses from Africa’ aan haar klanten gepresenteerd tijdens het Meet & Greet Rose – event in De Kwakel. Rozuri ‘roses from Africa’ is een nieuw label gericht op de retailsector van rozenkwekers uit Ethiopië en Kenia met wie Dümmen Orange nauw samenwerkt.

  De naam Rozuri is afgeleid van het woord uzuri dat ‘schoonheid’ betekent in het Swahili, de taal die in Oost-Afrika veel wordt gesproken. De Rozuri-variëteiten zijn middelgrootbloemige rozen die speciaal geselecteerd zijn voor het supermarktsegment.

  Dit specifieke assortiment van Dümmen Orange is nog relatief onbekend bij de retail en zal de komende tijd actief geïntroduceerd worden bij de belangrijkste supermarktketens in Engeland en Duitsland. Er is een speciaal veredelingsprogramma voor opgezet. De Rozuri-rozen zijn vele malen met succes getest op een goed vaasleven. De rozen kunnen worden geleverd tot lengtes van 60 centimeter. Daarnaast onderscheiden deze rozen zich door een breed kleurenpalet: van wit tot cerise, van roze naar rood, maar ook geel en oranje en er is zelfs een ‘bicolor’-variant.

  Bron en foto’s: Dümmen Orange

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties