Dümmen Orange neemt ook de De Eeuwige Lente over

  Veredelaar van potplanten De Eeuwige Lente wordt overgenomen door Dümmen Orange. Hiermee wordt het assortiment van Dümmen Orange uitgebreid met saintpaulia en de verkoop van onder andere de Euphorbia milii.

  Harry Kloppenburg, managing director bij Dümmen Orange: “Saintpaulia en Euphorbia milii zijn mooie producten met veel potentie richting bestaande en nieuwe klanten. Het geeft verdere verdieping in ons assortiment voor onze klanten en de klanten van onze klanten. Ik kijk ernaar uit om met Clemens en zijn team samen te werken en hun rijke ervaring wereldwijd in te zetten en te versterken met ons netwerk en onze veredelingstechnieken.”

  Clemens Wittenberg, eigenaar en algemeen directeur van De Eeuwige Lente: “Ik ben blij dat mijn producten nu onderdeel worden van het assortiment van Dümmen Orange. De mogelijkheden die ik heb gezien op het gebied van veredeling gaan zorgen voor een nog beter en breder assortiment. Tevens stelt het me in staat om mijn huidige en potentiële klanten wereldwijd beter te bedienen.”

  Wittenberg blijft verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het product binnen Dümmen Orange om deze doelen te realiseren.

  De Eeuwige Lente B.V. is een familiebedrijf op het gebied van veredeling, stekvermeerdering en beworteling met een historie die bijna 110 jaar terug gaat. Al in 1908 was er in de Ibes-familie sprake van tuinbouwactiviteiten. Gaandeweg heeft het bedrijf zich meer en meer toegelegd op saintpaulia ’s en de laatste jaren daar Euphorbia milii aan toegevoegd.

  Dümmen Orange is een toonaangevend bedrijf in de veredeling en de ontwikkeling van snijbloemen, bollen, succulenten, potplanten, perkplanten en vaste planten. De omzet bedraagt ongeveer 260 miljoen euro. Het bedrijf telt wereldwijd meer dan 7.000 mensen.

   

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties