Tiende editie Dutch Lily Days verplaatst naar 2021

De Dutch Lily Days gaan vanwege het risico en de impact van het coronavirus niet door. Het event zou plaatsvinden van dinsdag 2 t/m vrijdag 5 juni. Het evenement, dat dit jaar zijn tienjarig jubileum zou vieren, wordt verplaatst naar 2021.

Tijdens de Dutch Lily Days zetten 14 Nederlandse lelieveredelaars en -exporteurs hun deuren open voor een groot aantal bezoekers uit binnen- en buitenland. Met het oog op de recente maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, acht de organisatie het verstandig om het evenement af te gelasten. Ze betreurt deze beslissing, maar de gezondheid en veiligheid van alle betrokkenen staan bovenaan.

Veertien deelnemers
De veertien deelnemers van de Dutch Lily Days zijn:  P. Aker, Van den Bos Flowerbulbs, Bot Flowerbulbs, De Jong Lelies, Lily Company, Mak Breeding, Onings Holland, C. Steenvoorden, GAV’s Lilies, Gebr. Vletter & Den Haan, VWS Flowerbulbs, World Breeding, Zabo Plant en Royal Van Zanten.

Bollenhandelaar Onings Holland uit Poeldijk lanceerde vandaag een eerste filmpje uit hun showkas. De bollen zijn al geplant. Komende maanden brengt het bedrijf de ontwikkeling van de lelies in de showkas vaker via filmpjes online.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties