Marktkansen kunstbloemen en -planten is gigantisch

  De marktkansen voor kunstbloemen en -planten is gigantisch. Althans zo denken Robert van der Leeuw en Merijn Raaphorst erover. Zij zijn dit voorjaar Florafy begonnen, een online webshop voor kunstplanten

  Van der Leeuw: „Zowel Merijn als ik zijn al vanaf ons dertiende jaar bezig met online-verkoop. Gezamenlijk zijn we dat gaan doen toen we studiegenoten werden tijdens de opleiding Ondernemerschap aan de Hogeschool Rotterdam. Toen ik op mezelf ging wonen, kreeg ik planten cadeau die in no time verpieterden. Ze kregen geen aandacht en water. Merijn kon me ook niet van advies voorzien, omdat hij ook geen groene vingers heeft. Toen zijn we ons erin gaan verdiepen; veel mensen kampen met dit euvel. Daarom hebben wij de verkoop van trendgerelateerde producten opzijgezet en zijn we ons volledig gaan focussen op de verkoop van kunststof en zijden bloemen en planten.”

  Wie zijn geïnteresseerd in kunstplanten? En welke trends zijn er? Lees het volledige artikel in de Bloemisterij editie 10. Heb je een digitaal abonnement? Lees dan nu al het complete artikel en meer via mijnbloemisterij.nl.

  Geen abonnement? Bekijk hier de mogelijkheden of bel 071-5659644.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties