Minder bezoekers Groene Sector Vakbeurs, organisatie tevreden

  De negentiende editie van de Groene Sector Vakbeurs trok vorige week over drie dagen 17.648 bezoekers. Vorig jaar waren dat er nog 18.436. Toch is de beursorganisatie tevreden.

  De organisatie had vooraf haar uitnodigingsbeleid aangescherpt om de kwaliteit van de bezoeker te verhogen. Organisator Ramon Schlepers: „Dit heeft tot grote tevredenheid geleid onder exposanten. Daarnaast kregen we veel enthousiaste reacties van zowel bezoekers als exposanten over de uitstraling van de beurs. Met name Het Groene Inspiratiepark was weer een grote publiekstrekker. Alles bij elkaar heeft ervoor gezorgd dat ruim 100 exposanten zich direct op de beurs alweer hebben ingeschreven voor 2019.”

  Tuin- en parkmachines

  Meer dan 260 exposanten namen deel aan de beurs, waarbij het aanbod voor tuin- en parkmachines, verlichting en groot groenvoorzieners was toegenomen ten opzichte van vorige edities.

  Het Groene Inspiratiepark viel bij de bezoekers goed in de smaak.

  Net als in 2017 kon het Groene Inspiratiepark rekenen op veel publieke belangstelling. Een complete beurshal was omgetoverd in een walhalla voor groenprofessionals. In het Kennistheater vonden presentaties plaats van NOS-weerman Peter Kuipers Munneke en tv-presentator Lodewijk Hoekstra.

  Andere publiekstrekkers waren de Smart Stihl Experience en drie wedstrijden van het Axetreme Team: Beste Bosbouwschool, Kettingzaag Cup en EK-selectiewedstrijd Forestry Skills.

  Veel belangstelling was er voor bedrijfswagens op de beursvloer.

  Positief gevoel

  Schlepers kijkt met een positief gevoel terug op drie dagen beurs. „Alle zeven beurshallen stonden er fantastisch bij. Een groot compliment aan alle exposanten en onze operationele afdeling. We mochten ook veel nieuwe bezoekers verwelkomen en zij waren erg onder de indruk van de uitstraling van de beurs.”

  In 2019 viert de Groene Sector Vakbeurs haar twintigste editie op 15, 16 en 17 januari.

  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Alexander
  3 jaren geleden

  Wij zijn er met https://www.onlinegroen.nl/ geweest en was echt super goed geregeld.