Plantarium 2018 opent over een week

  Nog één week te gaan en dan openen zowel Plantarium als de najaarsbeurs van GROEN-Direkt de deuren. Van 22 t/m 24 augustus is op de beurzen in Boskoop onder meer een reeks aan nieuwe tuinplanten te zien.

  Op Plantarium zijn voor de keuring 95 noviteiten aangemeld waarvan er uiteindelijk 88 inzendingen zijn geaccepteerd. De keurmeesters van de Koninklijke Vereniging voor Boskoopse culturen (KVBC) gaan de planten keuren. De noviteiten worden prominent in de hal langs de groene loper gepresenteerd. Een overzicht van alle noviteiten is te raadplegen op www.plantarium.nl.

  Voorregistratie
  Plantarium 2018 en de najaarsbeurs van GROEN-Direkt, samen onder één dak, vinden plaats van 22 t/m 24 augustus 2018 aan de Denemarkenlaan 11. De openingstijden zijn van 8.00 tot 18.00 uur, vrijdag tot 16.00 uur. De entree is gratis door gebruik te maken van de verstrekte relatiekaart of door digitale voorregistratie. Kijk voor meer informatie op www.plantarium.nl.

  Inspiratietuinen - Plantarium -
  Vorig jaar waren er acht inspiratietuinen te zien op Plantarium waarin een inspirerend persoon centraal stond. In deze was dit Nelson Mandela, ontworpen door Angela Warmerdam van Angela’s tuinen in Lisse, Peter van Dam van Rivius Ontwerpburo voor de Groene Buitenruimte in Alphen aan den Rijn, Jans Bos van het gelijknamige bureau in Goudriaan en Peter Zaal van Green in the Dirt in Utrecht.
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties