Potplantenkweker Joost de Groot zoekt vrouw

  In het twaalfde seizoen van de tv-serie Boer zoekt Vrouw doet weer eens een glastuinder mee. Het is de 46-jarige Joost de Groot van Plantenkwekerij De Groot uit het Brabantse Langeweg. Hij teelt op 13.5 ha glas een breed assortiment van tuin- en potplanten.

  Op 29 augustus stelde hij zich voor. De Groot heeft nog nooit een echte relatie gehad, het waren allemaal losse flodders. „Ik weet niet hoe dat komt, ik ben een beetje terughoudend om me helemaal open te stellen, denk ik. Ik hoop dat daar nu verandering in komt.”

  Hij zoekt een spontaan iemand, iemand met pit, iemand die makkelijk in de omgang is en met wie hij de wereld kan ontdekken „Het belangrijkste is natuurlijk dat je bij elkaar past, dat je een klik hebt. Ik wil niet iemand die me om 18 uur gaat bellen dat het eten klaar is. Ik heb liever iemand die om 19 uur zegt: ‘Kom, we gaan ergens een hapje eten’. En iemand die het accepteert als ik veel aan het werk ben. Ik ben het niet gewend om een relatie te hebben. Ik hoef met niemand rekening te houden, dus ik denk dat ik het lastig ga vinden als iemand mij aan banden gaat leggen. Ik hou van spontane acties, ben iets minder van het plannen en meer van het gewoon doen.”

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties