42 kandidaten ledenraad Royal FloraHolland bekend

  De Voordrachtscommissie Ledenraad heeft 42 leden geselecteerd voor de Ledenraad van Royal FloraHolland. Vanaf een week voor de ALV en tijdens het buffet van de ALV van 6 december 2018 kunnen alle leden hun stem uitbrengen op de leden die zijn voorgedragen.

  De voordrachtscommissie noemt de groep kandidaten die wordt voorgedragen een mooie afspiegeling van het ledenbestand van de veiling. Niet alle regio’s zijn echter vertegenwoordigd zoals Noord-Oost Nederland en Duitsland, omdat er geen kandidaten uit de regio’s zijn aangemeld. Sommige regio’s zijn minder goed vertegenwoordigd omdat er onvoldoende goede kandidaten beschikbaar waren.

  Jongeren en vrouwen zijn vertegenwoordigd, maar mogen nog een groter aandeel in de Ledenraad krijgen, aldus de voordrachtscommissie Er zijn relatief iets minder plantenkwekers in de Ledenraad, omdat minder plantenkwekers zich hebben aangemeld als kandidaat voor de Ledenraad.

  Johan Buis, lid van de Voordrachtscommissie: „De kandidaten waren goed voorbereid en enthousiast. Interviews hebben in een open sfeer plaatsgevonden en er was ruimte om door te vragen. De kwaliteit heeft voorop gestaan in de selectie en de kandidaat moet uiteraard goed in staat zijn om de rol als lid van de ledenraad te kunnen vervullen. Dit neemt niet weg dat er kandidaten zijn afgewezen die beschikken over de juiste competenties. Dat blijft lastig, maar er moesten ook keuzes gemaakt worden tussen goede kandidaten om tot een zo goed mogelijke afspiegeling te komen van het totale ledenbestand. De Voordrachtsommissie bedankt via deze weg alle leden die zich kandidaat hebben gesteld, voor de moeite die zij hebben genomen om deel te nemen aan dit proces.”

  Selectie kandidaten Ledenraad

  Twee derde van de leden die worden voorgedragen waren al actief in de pilot Ledenraad. De voordrachtscommissie maakte een keuze uit meer dan zestig leden.

  De leden die worden voorgedragen voor de Ledenraad zijn: Andre Zuidgeest (Gerbera/ snijcurcuma, Westland Noord), Arend Vreugdenhil (Alstroemeria Westland West), Arnoud van de Knaap (Vaste planten, Aalsmeer/Flevoland), Avner Sheer, Helianthus, Israël) , Ben Olsthoorn (Kalanchoe, Westland Oost), Bram Bernard (Rosa / Phalaenopsis, Aalsmeer/Flevoland), Carlo Elia (Eucalyptus, Italie), Dick Houtenbos (Paeonia Marokko/ Aalsmeer), Edwin Stofbergen (Guzmania, Oostland), Eva van Etten (Succulenten, Oostland), Evert van Helvoort (Santini, West Midden Brabant,) Frank Ammerlaan (Rosa, Aalsmeer/Flevoland), Frans van den Bos (Bougainvillia, Westland Oost) ,Fred Bunnik, (Kalanchoe Oostland), Goos Hofland (Potplanten, Westland Noord), Herman de Jong (Lelies, Noord Holland), Jaap Evers (Snij-Anthurium, Oostland), Jan Mantel (Tulipa, Noord-Holland), Jay Williams( Rosa, Kenia), Job van Egmond (Tanacetum, Oostland), John van de Slot (Hyacintus, Duin en Bollenstreek), Leon Ammerlaan (Dracaena, Oostland), Lydia Klaver (Lilium en Gypsophila, Noord Holland), Marcel van Tol (Campanula Rijn & Veenstreek), Marco Mol (Freesia, Noord Holland), Martien Middelburg (Chrysanten, Westland Oost/ West Midden Brabant), Martien van der Weijden (Snij orchideeën en Kaspioenen, Aalsmeer/Flevoland), Niels de Groot (Ficus, West Midden Brabant), Paul Koenraadt (Paeonia, Aalsmeer/Flevoland, Peter Smak (Tulpen, Noord Holland), Peter Varekamp (Zantedeschia, Westland Oost), Richard (Kiki) Fernandes (Eryngium, Kenia, ), Rieneke van der Houwen (Hippeastrum, Westland West), Riya (Anjlee) Shah (Rosa Kenia),  Robin van der Knaap (Hibiscus Oostland), Sander van der Vaart (Vaste planten, Aalsmeer/Flevoland), Sjaak Buijs (Pot Chrysanten, kuipplanten, bloeiende seizoen producten, Westland Oost), Toon van Kessel (Zomerbloemen (Hypericum en Veronica, Oost Brabant & Limburg), Walter Straathof (Bol en Knolgewassen, Duin en Bollenstreek), Walter Zuijderwijk (Eenjarige Zomerbloei, Westland Noord), Wim Koolhaas, (Bromelia, Oostland), Zelalem Messele (Rosa Ethiopië).

   

   

  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Marc
  Marc
  5 jaren geleden

  Ook al ben ik dan TEGEN een ledenraad, ik wens iedereen veel wijsheid en kracht om zich niet te laten meeslepen in de propaganda van de cooperatie

  kees
  kees
  5 jaren geleden

  de veiling kom zo nog verder van je af te staan