Anthurium Info start Anthurium Inspiration Weeks

  Deze week starten de Anthurium Inspiration Weeks. Dit is een roadshow waarbij handelsbedrijven informatie en inspiratie krijgen over tropische snijanthuriums.

  De Anthurium Inspiration Weeks is een initiatief van Royal FloraHolland en promotiecollectief Anthurium Info. De komende twee weken worden diverse exporteurs op veilingen Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg bezocht. Het doel is om vraag en aanbod bij elkaar te brengen en de afzetmogelijkheden van het product te vergroten. Tijdens de bijeenkomsten wordt de marktsituatie van anthuriums toegelicht en trends en promotieactiviteiten gepresenteerd. Aan het eind volgt een beoordeling van de ruim twintig geselecteerde anthuriumvariëteiten.

  Interactief

  ‘Door deze interactieve presentaties krijgen we veel waardevolle informatie vanuit de inkopers, verkopers en marketeers van handelsbedrijven’, zegt Claudia Broch, Marketingmanager Anthurium Info. ‘De anthurium is een tropische eyecatcher met een erg lange houdbaarheid van ruim drie weken en heeft ontzettend veel toepassingsmogelijkheden. De Inspiration Weeks in het teken van anthuriums is een mooie manier om die veelzijdigheid van anthuriums over te brengen aan de handel. Maar vooral ook een moment om met elkaar in gesprek gaan waar en hoe we elkaar nog meer kunnen versterken.’

  De week is afgetrapt bij exporteur J. van Vliet in Honselersdijk.

  Bron en foto’s: Anthurium Info

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties