Beste GroenRijkers van het jaar bekend

  Tuincentrum GroenRijk Eemsdelta is uitgeroepen tot beste GroenRijker van 2020. Belangrijke criteria: de omzetgroei en de loyaliteit aan de franchiseformule en leveranciers. GroenRijk Raalte won de prijs voor beste verkoopteam.

  Paula Kruit, formulemanager van GroenRijk Retail, prijst de winnaar van de titel beste GroenRijker van het jaar: „Emma en André de Vries van GroenRijk Eemsdelta hebben in 2020 andermaal bewezen betrokken ondernemers te zijn. Samen met hun team streven ze continu naar het optimaal bedienen van hun klanten.”

  Trotse winnaars Emma en André de Vries en hun team. (foto: GroenRijk Eemsdelta)

  De kracht van het tuincentrum zit volgens de eigenaren in de liefde voor het vak, met name op het gebied van groen. Op dit moment lopen bij GroenRijk Eemsdelta qua boomkwekerijproducten vooral Photinia (glansmispel), Ligustrum (gewone heg), Ilex als alternatief voor Buxus en Liquidambar (amberboom) erg goed.

  Raalte beste verkoopteam

  Dankzij de  goede resultaten en tevreden klanten werd het team van GroenRijk Raalte bekroond met de titel beste verkoopteam van 2020. Kruit: „Het is een hecht en betrokken team, dat het afgelopen jaar twee keer een terechte winnaar was bij de storecheck van Royal Flora Holland.”

  Over GroenRijk

  GroenRijk is een landelijke keten van franchise-tuincentra. Al een aantal jaar wordt de GroenRijker van het jaar gekozen. Vorig jaar won GroenRijk Beneden-Leeuwen de titel.

  Zie ook:
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties