FlowerTrials 2020 gecanceld

  Het FlowerTrials bestuur heeft besloten het evenement van veredelaars en vermeerderaars te annuleren. In eerste instantie werd nog gezegd dat 6 april een knoop zou worden doorgehakt, maar het bestuur acht het niet langer verantwoord om het evenement door te laten gaan.

  „We betreuren deze beslissing ten zeerste maar gaan ervan uit dat iedereen dit begrijpt en achter deze keuze staat. In afwachting van betere tijden houden we het concept en imago van FlowerTrials intact met online informatie. We hopen dat u, uw families en collega’s gezond blijven en wensen u veel sterkte in deze bijzonder uitdagende tijden”, aldus Norman Cools, voorzitter van het FlowerTrials bestuur.

  Het aanmeldingssysteem wordt offline gehaald en alle bezoekers die zich al hadden aangemeld, krijgen een annuleringsbericht. Op de website wordt een officiële verklaring gepubliceerd die eveneens gedeeld wordt via de sociale mediakanalen.

  Een aantal deelnemers heeft de organisatie er van op de hoogte gebracht dat zij geen evenement in week 24 houden. Anderen hebben aangegeven dat ze, indien de omstandigheden het toelaten, individuele displays plannen in week 24 of later. Deze beslissingen zijn de verantwoordelijkheid van de veredelaars zelf en zullen niet plaatsvinden onder het FlowerTrials label.

  Op het moment van dit schrijven is nog niet duidelijk of Garden Trials & Trade, dat gelijktijdig met de FlowerTrials wordt gehouden, wel doorgaat.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties