Forse kritiek op directie en RvC Royal FloraHolland

  Op de extra ledenraadsvergadering was er flinke kritiek op de directie en raad van commissarissen van Royal FloraHolland. De kritiek kwam niet alleen van ondertekenaars van de petitie FloriNEE. Ook vanuit de ledenraad zelf.

  Leden en ledenraadsleden uitten in de extra ledenraadsvergadering kritiek op de directie inzake Floriday. Volgens ledenraadslid Matthijs Barendse maakte de ledenraad in de zomer van 2020 al op verschillende wijzen aan de directie kenbaar er niet gerust op te zijn dat alle leden klaar zijn voor de deadline van eind van dat jaar. De ledenraad kaartte ook haar zorgen aan over de gebruiksvriendelijkheid, de koppelingsproblemen met verschillende softwarepakketten en het aansluiten van kopers.

  Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is ExtraLedenraadvergaderingMei2021_2-1024x768.jpg

  Barendse: „Verder drongen we aan op heldere communicatie over tijdslijnen en voldoende mensen om kwekers en kopers praktisch op weg te helpen. Tijdens ledenraadsvergaderingen met directie en de tweedaagse zijn deze zorgen herhaald. Hierop is door de directie te weinig actie ondernomen.”

  Ledenraadslid Arnoud van de Knaap voegde er in zijn verklaring over waarom hij de petitie ondertekende aan toe dat ook de RvC heeft gefaald in toezicht op proces en voortgang.

  Ook in van Van de Knaaps bespiegeling op de verplichte certificering klonk er kritiek van de ledenraad op directie. (..)

  Op 1 juli wordt duidelijk welke gevolgen de ledenraad verbindt aan haar bevindingen.

  Lees het volledige artikel als Plus-bericht in het digitale magazine De Boomkwekerij editie 11. Heeft u een digitaal abonnement? Lees het artikel en meer via mijnboomkwekerij.nl

  Geen abonnement? Bekijk hier de mogelijkheden of bel 071-5659644.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties