Hulst Tuinplanten na faillissement overgenomen door Hoogeveen Plants

  Hulst Tuinplanten in Hazerswoude-Dorp wordt overgenomen door Hoogeveen Plants. Hulst Tuinplanten ging vorige maand failliet als gevolg van het faillissement van Quality Plants Europe, het bedrijf waarin zij zelf participeerde.

  Hulst Tuinplanten kweekte coniferen, Ilex crenata Luxus, Picea glauca ’Conica’ en Buxus en opereerde de laatste jaren onder de naam Quality Green Plants. Beide bedrijven waren van eigenaar van Dennis de Jong en gingen op 23 maart failliet. De faillissementen waren het directe gevolg van het faillissement van Quality Plants Europe in Bergschenhoek. Dit bedrijf werd op 17 februari failliet verklaard.

  Hulst Tuinplanten in Hazerswoude-Dorp ging op 23 maart failliet. (Foto: Sam Koster)

  Bedrijf draaide door

  Voorafgaand aan het faillissement van Hulst Tuinplanten werden volgens de curator al gesprekken gevoerd met een aantal potentiële overnamekandidaten, maar de tijd ontbrak om een faillissement te voorkomen. Na het faillissement draaide het bedrijf zo goed en kwaad als kon door. Dit met het oog op mogelijke overnamekandidaten. Op 1 april is in Hoogeveen Plants een nieuwe eigenaar gevonden.

  Wat zijn de plannen van Hoogeveen Plants met het bedrijf? Welke oorzaken lagen aan de basis van het faillissement van Hulst Tuinplanten?

  Lees het volledige artikel in De Boomkwekerij editie 7. Heeft u een digitaal abonnement? Lees dan nu al het complete artikel en meer via mijnboomkwekerij.nl

  Geen abonnement? Bekijk hier de mogelijkheden of bel 071-5659644.

  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  create a binance account
  11 maanden geleden

  Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me. https://accounts.binance.com/en/register?ref=PORL8W0Z

  Inscreva-se
  2 maanden geleden

  Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.