Ledenraad VHG stemt in met nieuwe verenigingsstructuur

  Met het vaststellen van de nieuwe statuten, huishoudelijk reglementen en protocollen heeft de Ledenraad van branchevereniging VHG op 14 november goedkeuring gegeven aan de nieuwe verenigingsstructuur. Per 1 januari 2018 wordt deze van kracht.

  De huidige vakgroepen en regionale afdelingen houden per 1 januari 2018 op te bestaan. Hiervoor in de plaats komen drie domeinen, waarin de leden worden verbonden met netwerken in de markt. Het gaat om de domeinen Particuliere Tuinen, Openbaar Groen en Gebouwgebonden Groen.

  De nieuwe verenigingsstructuur van VHG per 1 januari 2018.

  Nieuwe regio’s

  Daarnaast komen er zes nieuwe regio’s, waarin het accent ligt op het boeien en binden van de leden en het verstevigen van de regionale marktnetwerken. Deze nieuwe regio’s zijn Noord-Nederland, Oost, Midden-Nederland, Brabant/Limburg, Zuid-Holland/Zeeland en Noord-Holland.

  Binnen de nieuw op te zetten platforms kunnen leden verder werken aan vakontwikkeling. Inmiddels is bekend dat de volgende platformen in de nieuwe structuur actief gaan worden: Boomspecialisten, Interieurbeplanters, Zwemvijverbouwers en Meewerkende Partners.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties