National Geographic komt opnieuw naar Westland, nu voor tv-opnamen

  National Geographic komt eind deze maand opnieuw naar het Westland. Verscheen vorig jaar september al een uitgebreide reportage in het magazine, dit keer stuurt het maandblad over natuur, wetenschap en cultuur een cameraploeg naar het glastuinbouwgebied voor het maken van tv-opnamen, zo meldt Westland Marketing.

   

  Foto: Shutterstock

  De cameraploeg van National Geographic zal onder andere een bezoek brengen aan Koppert Cress, World Horti Center en diverse andere locaties om teelten van dichtbij te bekijken. Met drones zullen opnamen gemaakt worden. Ook zal er veel aandacht zijn voor de toepassing van ledbelichting. In de septemberuitgave van het magazine – bekijk hier enkele fragmenten uit de reportage – viel vorig jaar te lezen en te zien dat Nederland volgens National Geographic met toonaangevende technologieën en exportcijfers wereldleider blijkt te zijn op het gebied van landbouw.

  Amerikaanse televisie
  Wanneer het Westland te zien zal zijn op de Amerikaanse televisie, is volgens Westland Marketing nog niet bekend. De promotieorganisatie kwam eerder deze maand nog in het nieuws toen bekend werd dat ze vanaf 2019 geen jaarlijkse subsidie van €200.000 meer van de gemeente Westland krijgt. Het voortbestaan van Westland Marketing is daarmee onzeker geworden.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties