Oud-voorzitter KTL Frits Crooijmans overleden

  Op zaterdag 25 augustus is Frits Crooijmans op 79-jarige leeftijd overleden. Crooijmans was van 1986 tot 1989 voorzitter van de Kring Tuin- en Landschapsvoorziening (KTL), de voorloper van de VHG.

  In 1986 volgde Crooijmans Maarten de Winter op als voorzitter van de KTL. In de jaren daarvoor vond een afsplitsing plaats van de Nederlandse Hoveniers en Groenvoorzienersvereniging (NHG). In 1994 fuseerden de twee verenigingen tot de huidige VHG.

  Hoveniersbedrijf

  Crooijmans was tot 1989 voorzitter toen hij de hamer overdroeg aan Erris van Ginkel die tien jaar lang voorzitter bleef. In het dagelijks leven was Crooijmans eigenaar-directeur van hoveniersbedrijf Gustaaf Geldrop. Tegenwoordig maakt dit bedrijf onderdeel uit van de T&G Groep.

  Frits Crooijmans wordt vrijdag 31 augustus begraven op natuurbegraafplaats Schoorsveld in Heeze. De uitvaartdienst vindt diezelfde dag plaats om 13.30 uur in de H. Brigidakerk in Geldrop-centrum. Donderdag 30 augustus is er van 19.30-20.30 uur gelegenheid om afscheid te nemen in Uitvaarthuis Hans Raaijmakers in Geldrop.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties