Thomas Bugel locatiemanager Eelde

  Thomas Bugel is per 1 augustus benoemd tot locatiemanager Eelde bij Royal FloraHolland. „We gaan van Eelde binnen het concern een toonaangevende hub en dé bloemistenlocatie van Noord-Europa maken. De toekomst begint in Eelde.”

  CCO Ruud Knorr: „Met het benoemen van Thomas als locatiemanager halen we iemand binnen die de locatie Eelde kent en ook goed op de hoogte is van het strategische programma Eelde Toekomstvast. Bovendien heeft hij de commerciële ambitie om de dienstenomzet van Eelde in de komende drie jaar aanzienlijk te vergroten. Hij heeft een ondernemersgeest, is resultaatgericht en heeft verbindende vaardigheden.”

  Dé bloemistenlocatie

  Bugel stuurt vanuit zijn rol het MT Eelde aan waarin ook Liezeth Ouendag en Theo Kremer zitting nemen.

  Thomas Bugel: „Voor mij is het moment van instappen op deze rol bijzonder. Eelde staat op het punt een grote stap voorwaarts te maken. De kansen voor de toekomst zijn talrijk. Samen ontwikkelen we mogelijkheden voor groei door kwekers en kopers met elkaar te verbinden en nieuwe diensten aan te bieden. We gaan van Eelde binnen het concern een toonaangevende hub en dé bloemistenlocatie van Noord-Europa maken. De toekomst begint in Eelde.”

  PostNL

  Bugel (34) werkte in voorgaande jaren bij PostNL in verschillende managementrollen en Lean Six Sigma-functies. Hij werkt sinds oktober 2018 bij Royal FloraHolland als Continuous Improvement- en Transitiemanager. Sinds een jaar is hij vooral betrokken bij het programma Eelde Toekomstvast.

  Bugel is de opvolger van Aad van den Enden, die naast zijn huidige functie als Manager Commerciële Operatie & Support, de afgelopen jaren verantwoordelijk was voor locatie Eelde.

  Lees hier meer over de toekomstplannen van locatie Eelde in het digitale magazine van de Bloemisterij.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties