Vijfde editie Kleurrijke Verhalen Dagen van start

  Deze maand start de vijfde editie van de Kleurrijke Verhalen Dagen, een initiatief van Plantion om mensen vaker naar de bloemist te laten gaan. Ruim 500 bloemisten in Nederland doen aan de actie mee.

  Gisteren kregen deelnemende Plantion-bloemisten het promotiemateriaal voor hun winkel aangereikt. Vanochtend was er een kick-off op de klok in Ede, met informatie en een spectaculaire dans-act.

  Tijdens de Kleurrijke Verhalen Dagen draait dit jaar alles om een kortingsbon van € 7,50. Consumenten die ten minste € 15 uitgeven aan bloemen of planten bij een Plantion-bloemist, krijgen zo’n bon mee naar huis. Vervolgens kunnen zij die tot 1 december 2018 inleveren bij een volgende aankoop van € 15 of meer bij dezelfde bloemist.

  Op kleurrijkeverhalen.nl kan de consument een deelnemende bloemist in de buurt zoeken. Ruim vijfhonderd bloemisten in heel Nederland nemen deel aan de Kleurrijke Verhalen Dagen.

  Meerwaarde bloemist

  Al sinds 2014 vestigt de consumentencampagne Kleurrijke Verhalen met ludieke filmpjes en verhalen de aandacht op de bloemist. De campagne laat zien dat je bij de bloemist een mooi, onderscheidend en verantwoord product koopt voor een redelijke prijs. Een bloemist kent zijn klanten, heeft regelmatig nieuwe soorten en brengt mensen op ideeën. Het motto van de campagne luidt dan ook: Als je naar de bloemist gaat, kom je behalve met bloemen of planten ook met een inspirerend verhaal thuis.

  Een filmpje van de spectaculaire kick-off van de Kleurrijke Verhalen Dagen 2018 (vanochtend) is te zien op het YouTube-kanaal van Plantion.

   

   

  Plantion

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties