Weer minder bezoekers voor Bloemkunst

  Bloemkunst op Kasteel Groeneveld trok dit jaar 7.000 bezoekers. Vorig jaar waren dat er nog rond de 8.000. Beheerder Anja Bon kijkt desalniettemin met een tevreden gevoel terug op de vierde editie.

  „Deze editie gaf uitdrukking aan hoe we het graag wilden; veelzijdig, kunstzinnig en verfijnd. In grote lijn is dat zeker gelukt. Er zijn rond de 7.000 bezoekers geweest. Wij zijn hier tevreden mee”, zegt Bon. Ze gaat ervan uit dat Bloemkunst ook volgend jaar weer plaatsvindt, onvoorziene omstandigheden daargelaten.

  30.000 bloemen

  De 7.000 bezoekers zijn er zo’n 1.000 minder dan vorig jaar. Toen kwamen er rond de 8.000 mensen op het evenement af. Beheerder van kasteel Groenveld Anja Bon sprak voor aanvang van de editie in 2019 nog de hoop uit dat het bezoekersaantal dat van vorig jaar overstijgt. In 2017 kwamen er 8.500 mensen op af. In 2016 startte Bloemkunst na een afwezigheid van vijftien jaar met 7.000 bezoekers.

  Bloemkunst vond van 14 tot en met 22 september in Kasteel Groeneveld in Baarn plaats. 16 Nederlandse arrangeurs kleedden de ruimtes in het kasteel aan met arrangementen van de 30.000 bloemen van 18 sponsors. Thema was het einde van de zomer.

  Over de ambities van Staatsbosbeheer (eigenaar van Kasteel Groeneveld), organisator en creatief brein achter Bloemkunst Zuidkoop De Lier en de sponsors lees je hier meer in het digitale magazine van het Vakblad voor de Bloemisterij van week 39. Willen zij van Bloemkunst een Nederlands Fleuramour maken? Fleuramour vindt van 27 tot en met 30 september plaats in Alden Biesen (België).

  Het Vakblad voor de Bloemisterij bezocht de vrijdag voor de start van het evenement de zalen en sprak met de ‘creatief leider’ van Bloemkunst Koos Zuidgeest. Doelstelling dit jaar was om het kasteel meer te betrekken bij Bloemkunst. In het digitale magazine van week 39 vind je hier een impressie van Bloemkunst.

  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  bernandi2303@gmail.com
  bernandi2303@gmail.com
  4 jaren geleden

  “Yang mau cepat dalam menghasil kan uang ayo buruan join di sini
  hanya di tempat kami anda dapat menghasilkan uang dengan cepat
  https://linktr.ee/Yunita