AgroBuren bv zoekt Commercieel adviseur boomteelt

  Wegens groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een commercieel adviseur / verkoper buitendienst (m/v) voor de boomteelt klanten. Klantgericht, nauwkeurig, initiatiefrijk, commercieel slagvaardig en communicatief sterk, dat zijn competenties die wij zoeken voor deze functie.

  Ons bedrijf:
  Wij zijn een gezond en groeiend bedrijf dat zich als totaal leverancier concentreert op open teelten als akkerbouw, fruitteelt, boomteelt, bloembollenteelt en vollegrondsgroenten met als werkgebied midden en zuid Nederland. Wij zijn een zelfstandig onderdeel van de landelijk opererende Van Wesemael groep. Door het leveren van het juiste advies op het juiste tijdstip vanuit praktische teeltkennis, willen wij bereiken dat onze klant een zo hoog mogelijk rendement behaalt. Wij hebben een jong team met 18 gemotiveerde medewerkers, waarvan het merendeel werkzaam is in de commerciële advisering / buitendienst.

  Functie-omschrijving:
  In deze functie onderhoud je zelfstandig contacten met jouw boomteeltklanten waarvan het merendeel afkomstig zal zijn uit een bestaande portefeuille. Het werkgebied bevindt zich hoofdzakelijk in de Betuwe. Bij de boomteeltklanten ben jij verantwoordelijk voor de advisering en verkoop van gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen, en aanverwante artikelen. Je signaleert daarnaast kansen en ziet een mooie uitdaging in het uitbouwen van het klantenbestand. Met regelmaat bezoek je de telers en in overleg met hen bepaal je een strategie voor de gewasbescherming, bemesting en overige zaken. In deze functie sta je in nauw contact met collega’s van ons dochterbedrijf Agro ‘de Arend’ om zo de klant optimaal van dienst te kunnen zijn. Je legt verantwoording af aan onze verkoopleider.

  Jouw profiel:
  – Je bent een gedreven persoon en je spreekt de taal van de teler.
  – Je bent klantgericht en gaat voor het beste resultaat.
  – Je bent initiatiefrijk, betrokken en zowel teelt technisch als commercieel slagvaardig.
  – Je kunt logisch nadenken en beschikt over overtuigingskracht.
  – Als adviseur volg je de ontwikkelingen en actualiteiten in de markt.

  Functie-eisen:
  Minimaal MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur met een afgeronde commerciële of agrarische opleiding.

  Je hebt kennis en affiniteit van gewasverzorging / gewasbescherming en boomteelt in het algemeen.

  Je bent in het bezit van rijbewijs B en van spuitlicentie adviseren of bent bereid om deze te behalen.

  Commerciële ervaring in de agrarische sector is een pre.

  Wij bieden:
  Een prachtige kans om je te ontplooien binnen een jong, dynamisch en groeiend bedrijf; met korte lijnen, een goede werksfeer en een no nonsens cultuur.

  Afwisselend en uitdagend werk, met een grote mate van eigen inbreng.

  Een uitstekend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Meer informatie of solliciteren:
  Heb je belangstelling voor deze mooie, uitdagende en verantwoordelijke functie én ben je van mening dat je gekwalificeerd bent voor deze functie? Mail dan je motivatie met cv naar info@agroburen.nl

  Heb je nog vragen omtrent deze vacature dan kun je contact opnemen met Joep Jansen. Tel: 06 10 93 12 81. Email: joep@agroburen.nl

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties