gemeente Geldrop-Mierlo zoekt Medewerker buitendienst

  Gemeente Geldrop-Mierlo zoekt voor de afdeling Ruimte een Medewerker buitendienst (Groen/bomen) voor 36 uur

  Onze organisatie
  Wij zijn een gemeente met veel ambitie en werken er hard aan om samen met inwoners, bedrijven en instellingen een fijne woon, werk- en leefomgeving te creëren. We willen proactief op de vraag van de samenleving en de maatschappij anticiperen of, beter nog, de vraag voor zijn. Daarom blijven we onze interne organisatie door ontwikkelen. Zo werken we bijvoorbeeld steeds meer opgavegericht en zijn we sinds 1 april 2020 met een nieuwe structuur gestart. Maar nog veel belangrijker vinden we de informele organisatie waarbinnen we streven naar verbinding, integraliteit, samenwerking en eigenaarschap.

  Jouw functie
  Als medewerker buitendienst ga je aan de slag met de volgende taken:

  • Je houdt je bezig met het dagelijks beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Dit houdt in, het onderhoud aan buitensportaccommodaties, groen, bossen, snoeien van de bomen, aanleg en onderhoud groen enz.
  • Je verricht alle voorkomende werkzaamheden rondom het snoeien van bomen en het onderhoud van groenvoorzieningen en buitensport accommodaties binnen de gemeenten.
  • Je handelt binnenkomende meldingen openbare ruimte af. Je doet dit voornamelijk digitaal en je hebt contact met de inwoners waar nodig.
  • Je neemt deel aan piketdienst en gladheidsbestrijding.

  Onze wensen
  Van kandidaten voor deze functie verwachten wij een MBO-werk- en denkniveau. Gedegen kennis van bomen, certificaat boomklimmen1 en bij voorkeur European Tree Worker, of bereid deze te halen. Om de machines (motorzaag, bosmaaier etc.) te kunnen bedienen is het belangrijk dat je in bezit bent van Arbo-certificaten. Je bent bereid om het certificaat Boom Veiligheidscontroleur (BVC) te behalen en je bent flexibel inzetbaar. Het bezit van een rijbewijs BE is een eis. Indien je in het bezit bent van rijbewijs C en code 95 is dit een pré.

  Organisatiebreed zijn de kerncompetenties: doelen bereiken, klantgericht handelen en gedrevenheid tonen met hierbij een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Voor deze functie zijn de volgende competenties geselecteerd: Technisch vakkundig handelen en instructies opvolgen.

  Ons aanbod
  Je komt te werken in een positief ingestelde organisatie met korte lijnen en een hoog ambitieniveau. De sfeer is informeel en collegiaal, maar ook resultaatgericht: je werkzaamheden worden op tijd afgeleverd.

  Je bent verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling en de richting waarin je je ontplooit.

  Wat kun je nog meer verwachten?

  • Afhankelijk van werkervaring en opleiding ligt het salaris tussen € 1.745,- en € 2.738,- per maand (salarispeil 1-7-2020 o.b.v. 36 uur per week)
  • Op termijn is bij uitstekend functioneren een uitloopschaal (schaal 6) beschikbaar.
  • Individueel Keuzebudget van 17,05% van je bruto jaarsalaris (opgebouwd uit o.a. vakantiegeld en eindejaarsuitkering).

  De procedure
  Is jouw interesse gewekt? Solliciteer dan uiterlijk 30 augustus 2020 via <Deze link>

  Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op Rik van de Sande, teammanager buitendienst en sporthalbeheer, via r.van.de.sande@geldrop-mierlo.nl of 040 289 3746. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Jeroen Evers, adviseur P&O, via j.evers@dienstdommelvallei.nl of tel. 088 163 1112.

   

  De eerste gesprekken staan gepland op 18 september 2020.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties