Gemeente Hardenberg zoekt Vakspecialist Groen

  Heb jij een passie voor groen, landschap en natuur en ben jij op zoek naar een afwisselende baan? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar een vakspecialist Groen!

  Vakspecialist Groen

  36 uur per week, voor een periode van jaar met een optie tot verlenging

  Wat worden je werkzaamheden?

  De werkzaamheden van een Vakspecialist Groen bestaan uit het leiden van projecten en meewerken aan het opstellen van beleid voor het beheer van openbaar groen. Op de rol staan het bomenbeleidsplan, uitwerking van beleid in meerjarige uitvoeringsprogramma’s voor o.a. vervanging en renovatie, ecologische bermbeheerplannen en de beheersing van eikenprocessierups. Klussen op het gebied van speelvoorzieningen en begraafplaatsen horen eveneens tot het werkpakket. Als adviseur breng je jouw expertise in bij projecten van andere afdelingen. Dit alles binnen de kaders van het gemeentelijke beleid waarin de samenleving centraal staat en inclusie, biodiversiteit en duurzaamheid kernwaarden zijn. Je hebt een actieve rol in diverse projecten, waaronder de bestrijding van de Eiken Processie Rups en biodiversiteit. Daarnaast bied je ondersteuning bij de uitvoering van de P&C cyclus en de begroting hiervan.

  Over gemeente Hardenberg

  Hardenberg is een prachtige landelijk gelegen gemeente met stedelijke functies, veel bedrijvigheid en een regionale functie. Met 29 kernen, 61.000 inwoners en een zeer groot grondgebied zijn wij een gemeente van formaat. Onze gemeentelijke organisatie heeft ruim 550 medewerkers. In Hardenberg gaat het om meedoen en samendoen. Vanuit samenkracht richten we ons op kwaliteit van wonen, werken en leven. Wij steken graag de handen uit onze mouwen. Wij tonen lef, zijn open naar elkaar, bereiken aansprekende resultaten, voelen ons verantwoordelijk en tonen oprechte aandacht. Er is bij ons een thuisgevoel, collegialiteit en werkplezier. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en innovatie. Kom jij ook werken in deze energieke en inspirerende werkomgeving?

  Hier kom je te werken

  Je komt te werken binnen het domein Openbaar gebied. Dit domein verzorgt de inrichting en het onderhoud van de buitenruimte en het beheer en onderhoud van de gemeentelijke gebouwen. Deze vacature is onderdeel van het team Infrastructuur, Gebouwen en Gronden (IGG).   

  Wat neem je mee:

  • Je beschikt over minimaal een afgeronde HBO diploma Tuin- en Landschapsinrichting;
  • Je hebt een groentechnische achtergrond;
  • Je hebt ervaring met het leiden van projecten;
  • Je bent communicatief vaardig en kunt zowel goed alleen als in teamverband werken.

  Wat bieden wij:

  • Arbeidsovereenkomst voor periode van één jaar met optie tot tijdelijke verlenging;
  • Salaris tussen € 2.756,- en € 4.494,- bruto per maand (functieschaal 10), met doorgroeimogelijkheid naar € 5.169,- (uitloopschaal 11) bruto per maand. Genoemde bedragen zijn op basis van een dienstverband van 36 uur per week;
  • 17,05% Individueel Keuzebudget (IKB);
  • Een uitdagende functie in een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is.

  Meer weten?

  Als je inhoudelijke vragen hebt over deze vacature dan kun je contact opnemen met Rob Olde Kalter, Teamleider IGG 0523-289530. Voor meer informatie over de procedure kan je contact opnemen met de afdeling P&O (0523-289718).

  Solliciteren?

  Mail je sollicitatiebrief en curriculum vitae naar solliciteren@hardenberg.nl o.v.v. vacaturenummer 2021091 voor 3 januari 2022. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 10 januari 2022.

  Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben voorrang op externe kandidaten.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties