Projectleider (bedrijfsleider) kwekerij Diamant-groep

  De Diamant-groep is het sociale leerwerkbedrijf van de regio waar veel mensen met afstand tot de arbeidsmarkt met veel plezier dagelijks aan de slag zijn. Haar missie is een bijdrage leveren aan de participatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, om zo te komen tot een inclusieve arbeidsmarkt. Hierbij werken wij nauw samen met gemeenten bij de uitvoering van de Participatiewet. 

  Op de locatie Koningshoeven is het bedrijfsonderdeel Kwekerij gevestigd, dat passend (beschut) werk biedt aan 90 medewerkers binnen de onderdelen kwekerij, stekbedrijf en de in/ompakafdeling van de Brouwerij Koningshoeven.

  De kernactiviteit van het bedrijfsonderdeel Kwekerij is het stekken en kweken van plantgoed voor diverse reguliere boomkwekerijen, en het verzorgen van inpakwerkzaamheden van brouwerijproducten. Ben jij een ondernemende leidinggevende die graag samen met een gemotiveerd team zorgt voor een financieel gezonde sociale Kwekerij, waarbij je enerzijds zorgt voor een goede kwaliteit  van producten en tevreden opdrachtgevers, en anderzijds een belangrijke bijdrage levert aan een inclusieve arbeidsmarkt? Dan zoeken we jou!

  Wegens vertrek van onze projectleider zijn wij op zoek naar een:

  Projectleider (bedrijfsleider) Kwekerij

  32- 36 uur

  Functie

  In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bedrijfsmatig en commercieel aansturen van de werkzaamheden van het bedrijfsonderdeel Kwekerij. Je draagt onder andere zorg voor het teelt- en stekprogramma, het inkopen van stekmateriaal, de verkoopactiviteiten aan boomkwekerijen en de in- en ompakwerkzaamheden van bierbrouwerijproducten. Ook ben je verantwoordelijk voor het groenonderhoud op de locatie Koningshoeven. Je hebt intensief contact met leveranciers, gecontracteerde afnemers en andere belanghebbenden zoals de Abdij en bierbrouwerij.  Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden en ontwikkelen van onze medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt waarbij je direct leiding geeft aan 3 uitvoerders en indirect aan 90 medewerkers.

  Wat wij vragen?

  • HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring in de kwekerijbranche
  • Ervaring in een leidinggevende functie
  • Affiniteit met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, waarbij je altijd kijkt naar mogelijkheden en kansen.
  • Een frisse blik én positieve instelling.
  • Je bent een sociale ondernemer, bij wie kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan.

  Wat wij bieden?

  • Zelfstandige, afwisselende en uitdagende functie waarbij eigen verantwoordelijkheid en het nemen van initiatief wordt toegejuicht.
  • Het salaris is conform CAO gemeenten en zal afhankelijk van kennis en ervaring worden ingeschaald in schaal 9 (€ 2.756/€4.048) op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week.
  • Individueel keuzebudget van 17,05 % (o.a. keuze extra inkomen, verlofdagen, pensioen)

  Meer informatie?

  Wil je graag meer informatie over de functie of onze organisatie, neem dan contact op met: Karel van Remunt (06 55 81 25 15)  of kijk op: www.diamant-groep.nl en www.groenxtra.nl

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in bovenstaande, dan ontvangen wij graag uiterlijk 30 april 2021 je reactie per mail: T.a.v. Ludy van Logten, Personeelsbureau Groen Xtra,   ludy.van.logten@diamant-groep.nl

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties