Wat is een Plus-artikel op Bloemisterij.nl?

De artikelen met een Plus-teken op deze site en op je smartphone zijn bedoeld voor onze abonnees op het Vakblad voor de Bloemisterij. Dat zijn de verhalen die de laatste ontwikkelingen in de Nederlandse en internationale sierteelt duiden, boeiende interviews, columns, marktanalyses, bedrijfsreportages, teeltechnische ervaringen en meer. Onderscheidend informatie van toegevoegde waarde voor je bedrijf, samengesteld en gemaakt door onze redactie. Exclusief voor ingelogde gebruikers en abonnees.
Deze verhalen zijn ook te vinden in ons wekelijkse tijdschrift Vakblad voor de Bloemisterij en in Bloemisterij Digitaal, onze digitale magazine. Als abonnee bieden we je online graag extra vakinformatie waar je wat aan hebt. Regelmatig publiceert de redactie dan ook een Plus-artikel op deze website die niet in de papieren editie is te vinden. Zo krijg je meer waardevolle data uit de sierteelt voor hetzelfde geld.
Heb je problemen met inloggen of een andere vraag over je account of abonnement? Stuur gerust een mail of bel naar 071-5659643 (ma, di, wo, vr).

Veelgestelde vragen

Hoe krijg ik toegang tot Plus-artikelen?

Wanneer je een digitaal of een combi-abonnement hebt op het Vakblad voor de Bloemisterij krijg je automatisch toegang tot de Plus-artikelen op deze website. Log daarvoor in met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Wat is mijn gebruikersnaam?

Je gebruikersnaam is het e-mailadres dat bij je abonnement geregistreerd staat. Op dit adres ontvang je normaliter ook de correspondentie van het Vakblad voor de Bloemisterij en/of onze uitgeverij Hortipoint. Je kan je gebruikersnaam niet zelf wijzigen. Als je het mailadres in ons systeem laat wijzigen, wordt het nieuwe mailadres automatisch uw gebruikersnaam. Het wachtwoord blijft hetzelfde.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten of wijzigen. Wat nu?

Je kan je wachtwoord aanpassen door in het inlogscherm op de knop Wachtwoord vergeten te klikken. Wanneer je daarna je gebruikersnaam (ofwel het mailadres) invult, ontvangt je op dat adres een link, van waaruit je een nieuw wachtwoord aan kunt maken.

Ik kom niet voorbij het inlogscherm. Wat nu?

Hier kunnen meerdere redenen voor zijn. Je kan een melding als ‘gegevens onjuist’ of ‘u heeft geen rechten voor deze site’ te zien krijgen. In het eerste geval wordt je gebruikersnaam en/of wachtwoord niet herkend. Je kan proberen een nieuw wachtwoord aan te maken (zie boven). In het tweede geval geeft uw account geen rechten voor de betreffende site. Mogelijk is je abonnement geëindigd. In dat geval nodigen wij je uit een kijkje te nemen op onze abonneerpagina.

Let er ten slotte op dat je op maximaal twee apparaten (desktop, tablet, telefoon) tegelijkertijd kunt zijn ingelogd. Als je al op dat maximum zit, kun je niet op een derde apparaat inloggen.

Ik ben geen abonnee en ik wil toegang tot Plus.

Je kan hier kiezen voor een abonnement op de vakinformatie van Vakblad voor de Bloemisterij. Na een abonnement te hebben afgesloten, ontvang je op het opgegeven e-mailadres het wachtwoord. Dan ontvang je Bloemisterij Digitaal en/of het tijdschrift Vakblad voor de Bloemisterij, en heb je, afhankelijk van je abonnement, onbeperkt toegang tot de Plus-artikelen op vakbladvoordebloemisterij.nl.

Heb je problemen met inloggen of een andere vraag over je account of abonnement? Stuur gerust een mail of bel naar 071-5659643 (ma, di, wo, vr).