247Green werkt samen met Sarah Dikker

    Sarah Dikker en Lodewijk Hoekstra gaan schrijven voor 247Green. Het online platform gaat zijn consumentenbereik uitbreiden met een groene pagina in Ditjes&Datjes.

    De columns op de Groene Vingers-pagina worden geschreven door Lodewijk Hoekstra (Eigen Huis & Tuin) en Sarah Dikker (Fleur je Leven, Hollands Beste Bloemstylist). Daarnaast is er elke maand ruimte voor een hoofdartikel over een groen product. Zo staat deze editie de Helleborus centraal en komen in de volgende edities de tulp en hortensia aan bod. Voor kwekers en producenten is er de mogelijkheid om Lodewijk of Sarah te laten vertellen over hun product.

    Consumenten inspireren
    Ditjes&Datjes is een gratis en onafhankelijk familieblad dat maandelijks verschijnt in supermarktketens Dirk van den Broek en Dirck III slijterijen. Dankzij de samenwerking worden er nu maandelijks meer dan twee miljoen consumenten geïnspireerd met nieuws over bloemen en planten. De doelstelling is om het distributienetwerk en de oplage de komende periode nog verder uit te breiden via bloemisten en tuincentra.

    Bron en foto: 247Green, Ditjes&Datjes