Aftellen naar opening TrendZ en nieuwe beurshal Next Level

De nieuwe beurshal Next Level in Evenementenhal Gorinchem wordt eind deze week opgeleverd. De inkoopbeurs TrendZ Najaar mét het Bloem&Blad Ondernemersplein maakt als eerste gebruik van deze vernieuwde bovenverdieping, waaraan een halfjaar is gewerkt.

Dat meldt eigenaar en beursorganisator Easyfairs Nederland. De officiële opening van Next Level is in oktober met een feestelijke receptie. De werkzaamheden aan Next Level zijn bijna een halfjaar geleden gestart. De oorspronkelijke bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem is volledig gedemonteerd. Vervolgens kreeg de nieuwe bovendieping Level steeds meer vorm. Zo zijn er twee nieuwe roltrappen en een vaste trap geplaatst die de connectie vormen tussen de bestaande beurshal op de begane grond en de bovenverdieping. Verder is de grootste van de twee congreszalen voorzien van een widescreen van ruim twaalf meter breed en zijn de sanitaire voorzieningen opgeleverd. Ook is Next Level voorzien van een meterslange glazen wand op het balkon die open en dicht kan. Bovendien heeft deze wand een geïntegreerde verduisteringsmogelijkheid, zodat de glazen wand visueel afgesloten kan worden van de begane grond.

Watervrije urinoirs

‘De oorspronkelijke bovenverdieping is niet meer te herkennen. Next Level beschikt over duizenden vierkante meters aan beursvloer, een ontvangstruimte en twee congreszalen’, zegt CEO Jeroen van Hooff van Easyfairs Nederland. ‘We zetten nu de puntjes op de i qua aankleding en inrichting van Next Level, waarbij duurzaamheid een zeer belangrijke rol speelt. Kijk bijvoorbeeld naar de nieuwe sanitaire voorzieningen, waarbij we gebruikmaken van watervrije urinoirs. Hierdoor besparen we duizenden liters kostbaar drinkwater per jaar.’

Parkeerterrein vernieuwd

In de afgelopen zomerperiode is ook de volledige westzijde van het parkeerterrein van Evenementenhal Gorinchem vernieuwd. In totaal is 20.000 m2 opnieuw geasfalteerd en is de indeling verder verbeterd door nieuwe belijning en wegafbakening. Ook is er nieuwe riolering aangebracht voor een betere afwatering.

Bron en foto: Easyfairs

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties