Aldi lanceert plantenmerk Kwekers Trots

Aldi introduceert vanaf begin maart Kwekers Trots-planten in alle winkels. Deze worden exclusief voor het bedrijf gekweekt door Royal Lemkes. Elke week is er een nieuw assortiment.

‘De planten zijn duurzaam geteeld, komen rechtstreeks van de beste kwekers en zijn dus altijd vers. Ook hebben ze de kwaliteitsnorm A1: het hoogste kwaliteitslabel in de sierteelt. Ze zijn geteeld door vakmensen met passie voor bloemen en planten. Zo is de lente snel in huis gehaald. Natuurlijk met een betaalbare Aldi-prijs’, aldus de supermarktketen.

‘Iedere dag zetten we ons in voor duurzame groei. Wij werken vanuit respect voor mens en natuur en voldoen aan de hoogste kwaliteits- en duurzaamheidseisen. We gebruiken zo min mogelijk water, energie en bestrijdingsmiddelen. We zijn erg blij met de samenwerking met Aldi. Ook een bedrijf dat verantwoord ondernemen nastreeft en tegelijkertijd oog heeft voor wat de klant wil: mooie planten voor een betaalbare prijs’, vult Jaco Blom van Royal Lemkes aan.

Kwekers Trots-planten zijn herkenbaar aan het etiket wat bij de planten zit. Er zijn vier types: Zuiver Figuur, Snelle jongen, Goede Bloeier en Simpel Type. Op deze manier kan de klant kiezen waar hij naar op zoek is.

Bron en foto: Aldi

guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Kari
Kari
3 jaren geleden

De hibiscus die wo. 10-06 in de aanbieding is zijn ze winter hard?