Bab Star en Andromeda organiseren Coniferen Kerst Challenge

Andromeda, kwekerij voor coniferengroen, en bloemengroothandel Bab Star organiseren een Coniferen Kerst Challenge voor bloemisten. Deelnemers maken een kerstbloemwerk dat in het teken staat van het thema positiviteit.

Bloemengroothandel BabStar.nl is groot fan van coniferengroen, een natuurlijk en duurzaam, veelzijdig te gebruiken product. ‘En… het heeft een geweldige geur, ga je er mee aan de slag dan denk je: Mmm, Kerst!’, aldus directeur Bab Star. Speciaal voor klanten stelt kwekerij Andromeda coniferengroen beschikbaar om mee aan de slag te gaan en in kerstsfeer te komen, maar ook om een stukje bemoediging te delen. ‘Dit jaar wordt de kerstsfeer immers beïnvloed door corona. Daarom vragen we de deelnemende bloemisten een symbolisch bloemwerk te maken met daarbij een bericht vol positiviteit en dit te delen met hun klanten en de mensen in hun omgeving door een foto/filmpje op social media met de speciale hashtags: #samensterk #geefhetdoor #coniferenkerstchallenge.

 

Hart onder de riem

Bloemiste Jessica van Bloeiend Dronten ging alvast aan de slag met deze opdracht en maakte een ‘hart-onder-de-riem’ met het coniferengroen van Andromeda. Zij bedacht een ‘coniferen selfiewand’ in haar winkel, zodat wachtende mensen een leuke kerstselfie kunnen maken en die kunnen delen met hun dierbaren.

Bron en foto’s: Bab Star

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties