Bloeiende violen vormen hart in Kasteeltuinen Arcen

Tienduizenden viooltjes begroeten elk jaar de eerste bezoekers van Kasteeltuinen Arcen. Vanwege het coronavirus is opening, die gepland stond op 1 april, uitgesteld. De viooltjes die momenteel volop in bloei staan in het park, vormen daarom dit jaar een hart van violen. Een geste aan zorgmedewerkers, maar ook aan andere mensen die op hun manier zorgen dat essentiële taken doorgaan.

Vanwege het coronavirus is de opening van Kasteeltuinen Arcen voorlopig uitgesteld. De ontwikkelingen van het coronavirus en verscherpte regelgeving maakt dat het park niet per 1 april open kan. Ook zijn de evenementen die in het park plaats zouden vinden tot en met 1 juni afgelast. Afhankelijk van landelijke richtlijnen wordt bekeken wanneer het park de poorten kan openen. De voorbereidingen en werkzaamheden voor het tuinseizoen gaan gewoon door.

Om mensen toch te laten genieten van het voorjaar plaatst Kasteeltuinen Arcen op de website en sociale media met regelmaat filmpjes en foto’s van de ontluikende natuur in het park.

Bron en foto: Kasteeltuinen Arcen

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties