Studenten Yuverta presenteren examenwerk bij Kasteeltuinen Arcen

Op vrijdag 1 april opent Kasteeltuinen Arcen haar poorten voor een nieuw tuinseizoen. Het seizoen wordt afgetrapt met examenwerken van de studenten van de opleiding Bloem, groen en styling van Yuverta Horst en Heerlen.

De studenten presenteren hun eindwerken van vrijdag 1 tot en met zondag 3 april in en rondom de Rittertenten van Kasteeltuinen Arcen. Op zaterdag geven enkele studenten bovendien demonstraties. De arrangementen zijn gebaseerd op de thema’s Vier het leven, Kleur en Kunststromingen. Het examen start met het houden van een klantgesprek. Op basis daarvan maken de studenten een ontwerp en gaan ze aan de slag met de daadwerkelijk uitvoering. Tot slot presenteren ze hun werk aan de examinatoren, om het vervolgens te exposeren aan het grote publiek.

Trots

De docenten zijn trots op de samenwerking met Kasteeltuinen Arcen; dat er een veelzijdige presentatie van de examenstukken op deze grootte kan en mag plaats vinden. Bijzonder is ook dat de studenten van locatie Heerlen en Horst op één locatie examen doen. ‘Dankzij de samenwerking met Kasteeltuinen Arcen kunnen we de presentatie ook dit jaar groots aanpakken’, zegt docent Danielle van Wissen.

Kasteeltuinen Arcen is geopend van vrijdag 1 april tot en met zondag 30 oktober 2022.

Bron en foto’s: Yuverta

guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
juve coin yorum
11 maanden geleden

Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I’ve really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

binance účet
9 maanden geleden

Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me.