Bloemdecoraties in kristalfabriek

Het domein van Val Saint-Lambert in België vormt van 20 t/m 22 mei het decor voor de bloemenexpo Fleuramour – Crystal & Flowers. Topfloristen uit alle hoeken van België maken kleurrijke bloemencreaties in en rond de kristalfabriek, het kasteel en de oude cisterciënzerabdij in Seraing, op een steenworp van Luik.

De rode draad in al het bloemwerk is het thema Freedom, waar alle arrangeurs een persoonlijke betekenis aan geven. ‘Mensen worden steevast in hokjes geplaatst en krijgen een etiket opgeplakt. Daar willen wij vanaf. Met ons ontwerp ‘Au-delà des limites’ (voorbij de grenzen) brengen we een ode aan vrij zijn om te zijn wie je bent’, vertellen florale kunstenaars Florent Dodeigne en Coline Godefroid. In totaal werken meer dan 35 floristen mee aan het evenement.

Verder kunnen bezoekers tijdens het evenement genieten van een pop-upmarkt met verkoopstands, bloemschikwedstrijden en livedemonstraties bloemsierkunst.

Bron en foto’s: Fleuramour

guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Cryptocurrency Prices
10 maanden geleden

The point of view of your article has taught me a lot, and I already know how to improve the paper on gate.oi, thank you. https://www.gate.io/de/signup/XwNAU