Bloemenshows in de regio

De komende weken vinden in de regio twee bloemenshows plaats georganiseerd door VBW-regio teams: 10 oktober in Leeuwarden en 22 oktober in Helmond.

Woensdagavond 10 oktober organiseert VBW Noord een ‘avondje uit’ met Sparkling Christmas Show, een wedstrijd met als thema een alternatieve kerstboom maken, netwerken en demonstraties door Max van de Sluis en Europees Kampioen Tamás Mezoffy uit Hongarije. Vanaf 19.00 uur zijn bezoekers welkom in De Grote Kerk in Leeuwarden. De alternatieve kerstbomen worden beoordeeld door door Jaap Wisse en Martin Groen volgens het 100 punten systeem van Florint.

Van links naar rechts: Geertje Stienstra, Hanneke Frankema en Tom Siebers.

Maandag 22 oktober is het de beurt aan VBW Zuid-Oost met de bloemenshow Flower Time Circle. Alle facetten van het leven waarbij bloemen een rol spelen, komen aan bod: van het voorjaar, ontkiemen, geboorte en frisheid naar de zomer, met warmte, rijke materialen en bruidsbloemen. De herfst met zijn mooie kleuren en de winter met een vleugje kerst. Op het podium demonstreren Hanneke Frankema, Geertje Stienstra en Tom Siebers. Ook leerlingen van Helicon Den Bosch werken mee. De show vindt plaats in theater Speelhuis in Helmond en start om 19.30 uur; vanaf 18.00 zijn bezoekers welkom.

Bron: Regioteams VBW

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties