Bloemisten vullen prijzenpot Wim Hazelaar trofee aan

Bloemisten Peter van de Velde en Linda Verbeek gaan de nummer twee en nummer drie  van de Wim Hazelaar competitie een aanmoedigingsprijs aanbieden. Zij willen daarmee het belang van meedoen aan wedstrijden onderstrepen.

Op 7 en 8 november gaan 12 internationale bloemisten een creatieve strijd met elkaar aan om de Wim Hazelaar trofee 2018. Op de locatie IFTF in Vijfhuizen maken zij in twee dagen zeven opdrachten met de materialen die de organisatie aanbiedt. Donderdagavond 8 november wordt op de IFTF-beurs in de ruimte van World of Flowers de winnaar bekendgemaakt. Deze ontvangt de Mobach trofee, 750 euro prijzengeld van Smithers Oasis en een tutorial op het Bloomtube-kanaal.

De bloemisten Peter van de Velde en Linda Verbeek bieden de nummer twee een bedrag van 200 euro aan en nummer drie een bedrag van 100 euro. ‘Bloemistencompetities zijn voor alle bloemisten belangrijk. Jezelf blijven ontwikkelen is een must voor ons vak en onze professie. Middels het deelnemen aan competities blijf je jezelf verbeteren. De Wim Hazelaar trofee is een prachtig initiatief en wordt georganiseerd op een goed moment waarbij het internationale vak gedurende een aantal dagen elkaar ontmoet. Bloemisten zorgen ervoor dat de consument bloemen en planten waarderen en ze blijven waarderen. Het vak mag naar een hoger niveau en daarom willen wij de nummer twee en drie niet zonder aanmoediging naar huis laten gaan. Linda en ik hopen dat meer bloemisten vaker hun winkel uit komen en gaan kijken wat collegae doen’, legt Peter uit.

De deelnemers

De deelnemers dit jaar zijn Tanja van Bijlevelt, Sandra Attema Welte, Juanita van Dooremaal, Thijs Harmens, Harvey Haak  en Annet van der Welle uit Nederland; Jonas Jensen en Dan Xavier uit Duitsland; Veslemøy Gundersen uit Noorwegen; Tarmo Noormets uit Estland; Ioana Zachia-Zlatea uit Roemenië en Hong Chae Hee uit Zuid-Korea.

Bron en foto: Green Team Consultancy

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties