Bloomingdale Roses presenteert drie nieuwe rozen

Kwekerij Bloomingdale Roses voegt drie nieuwe rozen toe aan het assortiment: Attitude, Mona Lisa⁺ en Svetlana. De drie nieuwe rozensoorten zijn vanaf vrijdag 10 november verkrijgbaar op de rozenklok van veiling Royal Floraholland in Aalsmeer.

Dit is de eerste introductie van een drietal rozensoorten nadat Bunty Shah, eigenaar van Bloomindale Roses op zondag 22 oktober om het leven kwam door politiekogels. Het assortiment groeit met de drie nieuwe rozen naar in totaal 23 soorten.

Attitude

Roos ‘Attitude’ is een stevige, roze roos met grote bloemknoppen en verkrijgbaar in lengtes van 50 tot 70 cm. Het is een variëteit van veredelaar Dümmen Orange met productcode 110287 en een vaasleven van zeker twaalf dagen.

Rosa ‘Attitude’

Mona Lisa⁺

Roos ‘Mona Lisa⁺’ is een tweekleurige oranje met rode roos met grote bloemen en verkrijgbaar in lengtes van 60 tot 80 cm. ‘Mona Lisa⁺’ is ook een variëteit van veredelaar Dümmen Orange met productcode 119751 en heeft een vaasleven van minimaal twaalf dagen.

Rosa

Rosa ‘Mona Lisa+’

Svetlana

Roos ‘Svetlana’ ten slotte is een zachtroze roos met medium grote bloemknoppen en verkrijgbaar in lengtes van 50 tot 70 cm. ‘Svetlana’ een variëteit van veredelaar Interplant met productcode 121037 en heeft een vaasleven van tien tot twaalf dagen.

Rosa ‘Svetlana’

Bron en foto’s: Bloomingdale Roses

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties