Bloomingdale Roses start klokverkoop vier nieuwe rozen

Bloomingdale Roses start vrijdag 19 januari de klokverkoop van vier nieuwe rozensoorten. Het gaat om de grootbloemige T-hybride rozen ‘Green Flash’, ‘Melina’, ‘Olivia’ & ‘Pink Delight’. De koop is op de rozenklok van Royal Floraholland in Aalsmeer.

Bloomingdale Roses nodigt rozeninkopers en vakgenoten uit voor een ‘Meet & Greet’ op woensdag 17 januari met een preview van de vier nieuwe rozen en van nieuwe soorten die later dit jaar op de markt komen. Tijdens dit event kunnen de bezoekers ook met de nieuwe directeur Jaimin Shah kennismaken. De ‘Meet & Greet’ vindt plaats in de presentatieruimte van Hoven & De Mooij in Aalsmeer.

Het assortiment van Bloomingdale Roses groeit met de nieuwe rozen uit naar in totaal 27 soorten. Het bedrijf produceert zijn assortiment T-hybride rozen op een moderne kwekerij van inmiddels 30 hectare in Timau in Kenia. Deze regio is gelegen op de hellingen van Mount Kenya op een hoogte van 2.450 meter boven zeeniveau.

Bron en foto’s: Bloomingdale Roses

guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
henkbres
henkbres
6 jaren geleden

komen in rheinmaas al ff voor de klok het zijn geen hardlopers en schimmelen waar je bij staat ! helaas want kleuren zijn ok