Capillo, style of living wint Golden Singolo Award 2017

  Robert Knippenberg van Capillo, style of living uit Herten is op zaterdagavond 18 november verkozen tot winnaar van de Golden Singolo Award 2017. De gelukkige winnaar werd door middel van een live verbinding tijdens de Orchid Inspiration Night van VBW bij Opti-flor, verrast met het winnen van de prijs.

  Chris Leichtenberg van de VBW-ledenraad nam namens Capillo de award in ontvangst. Robert Knippenberg liet medegenomineerden het Gooise Land uit Bussum en Paul Deckers van Paul Deckers florale vormgeving uit Posterholt achter zich.

  Twee van de drie genomineerden op het podium. Met Capillo werd een live-verbinding tot stand gebracht en Chris Leichtenberg (derde van links) nam namens de winnaar de award in ontvangt.

  Volgens het juryrapport maakt het leveren van een zeer hoog kwaliteits- en serviceniveau, het maken van trends en niet het volgen, gecombineerd met een rotsvast vertrouwen in een unieke, onderscheidende, eigen stijl en duidelijke visie van Robert Knippenberg een ondernemer die als voorbeeld voor collega’s kan dienen.

  Inspiratie bieden

  Jaarlijks reikt Opti-flor de Golden Singolo Award uit aan de orchideeprofessional die zich op een bijzondere manier onderscheidt en een voorbeeldfunctie voor collega’s vormt. Directeur Marco Hendriks van Opti-flor vindt het belangrijk om bloemisten te inspireren. ‘Dat doen we door bloemisten uit te nodigen een bezoek te brengen aan onze Concept Store Creating Center en onze recent geopende Treasure Room. Met de Golden Singolo Award proberen we bloemisten weer op een andere manier te prikkelen. Wij hopen dat het laten zien van voorbeelden van succesvolle bloemisten hen inspireert en op ideeën brengt voor hun eigen bedrijf.’

  Bron en foto’s: Opti-flor

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties