Dark Ocean: show 2Dezign op Christmasworld

Vissen naar nieuwe ideeën voor Kerstmis van 2020? Dat kan bij de tiende show van 2Dezign op Christmasworld, die Pascal Koeleman en Rudi Tuinman het thema Dark Ocean hebben meegegeven. De beurs vindt plaats van 24 tot en met 28 januari in de Messe Frankfurt.

In Galleria 1 toont 2Dezign hun jaarlijkse show deze editie voor de tiende keer. Het thema Dark Ocean verbeelden Rudi en Pascal met een contrast tussen de ruige oceaan en een gezellige strandtent. Decoratiematerialen voor buiten en binnen combineren zij met verse bloemen in tinten die bij het thema passen, zoals donkerblauw, grijs- en bruintinten en koperkleuren.

Zij hebben zich voor Dark Ocean laten inspireren door het kasteel uit de James Bond film Skyfall en verwerken onder meer zeedieren als kwallen, geoxideerde oppervlakten, drijfhout, zeewier, blauwe orchideeën, bessen en witte bloemen.

Onconventioneel

Out of the box- en onconventioneel denken, past bij de arrangeurs van 2Dezign. Hun ideeën brengen zij graag over op retailers en detaillisten die inspiratie zoeken voor het feestdagenseizoen. ‘Voordat je inkopen gaat doen, denk dan aan het concept dat je wilt uitdragen en de kleuren die je daarbij wilt gebruiken. Alle losse producten bij elkaar moeten het thema dragen.’

Op de vakbeurs leiden Rudi en Pascal bezoekers dagelijks rond door Dark Ocean, om 11.00 en 16.00 uur. Alle producten die zij in hun show hebben toegepast, zijn in te kopen op de beurs.

Bron en foto’s: Messe Frankfurt Exhibition GmbH / 2Dezign

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties