Decoraties Ridderzaal ‘koninklijk oranje’

Arrangeur Ton Verzijl legt de laatste hand aan de bloemdecoraties in de Ridderzaal voor Prinsjesdag. Calla’s in verschillende kleuren – calla is gekozen tot hoofdbloem dit jaar – voeren daarbij de boventoon. Ook ‘Candle light’-rozen en Chrysanthemum ‘Merlot’ en ‘Grand Orange’ sieren de Ridderzaal.

Veredelingsbedrijf Dümmen Orange heeft net als in 2017 zorg gedragen voor de bloemen. De Haagse arrangeur Ton Verzijl en zijn team maken de bloemdecoraties die pal naast de troon staan, maar ook bij de entree en langs de balustrade. Natasja van Ruiten, marketingspecialist van Dümmen Orange: ‘Onze calla’s komen prachtig tot hun recht in deze koninklijke entourage. Prinsjesdag is een prachtige gelegenheid om als Dümmen Orange ons visitekaartje af te geven en we voelen ons voor even hofleverancier.’

De bloemkeuze en kleurstelling zijn in samenspraak met de Eerste Kamer, als organisator van de Verenigde Vergadering der Staten-Generaal, bepaald. Bij deze keuze heeft ook de goede houdbaarheid van de bloemen een belangrijke rol gespeeld. Na Prinsjesdag verrast Verzijl bewoners van verzorgings- en verpleeghuizen in de regio Den Haag met de koninklijke bloemdecoraties.

Bron en foto’s: Dümmen Orange

guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dorry
Dorry
5 jaren geleden

Wat bijzonder dat je als bloemist dit mag verzorgen.
Het zal er weer prachtig uitzien.