Decorum partner Russian Florist Cup

Van 8 tot 10 september vindt in Moskou de wedstrijd om de ‘Russian Florist Cup’ plaats waarbij twintig Russische topbloemisten de strijd met elkaar aangaan. Voor de vierde keer sponsort Decorum het event met planten. Samen met Dekker Chrysanten is de Nederlandse sierteelt sector goed vertegenwoordigd.

Rusland is al vele jaren een focusland van Decorum, met een geschat marktaandeel van 6 tot 8%. In 2019 organiseerde en sponsorde Decorum meer dan dertig bloemistenshows, samen met diverse ketenpartners. ‘Wanneer ik tijdens een bloemistenshow aan de zaal vraag wie Decorum kent, gaan steevast alle handen omhoog. Dat is het resultaat van jarenlang bouwen aan de relatie met onze partners. Daar doe je het voor. En dan zie je de kracht van het collectief. Ik durf te zeggen dat alle topbloemisten in Rusland Decorum kennen en kopen’, aldus Henk de Jong, Ruslandspecialist bij Decorum.

Arrangeur Stefan Van Berlo (links) en Henk de Jong van Decorum tijdens de bloemistenshow in Moskou bij 7flowers, november 2019.

De wedstrijd is online te volgen via @reality_show_floristic.

Bron en foto: Decorum

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties