Decorum sponsort The Hague Fashion Week

Diverse bloemen en planten van Decorum-kwekers zijn vrijdagavond 28 juni te zien tijdens de officiële aftrap is van The Hague Fashion Week 2020. Zo neemt Decorum de aankleding van de catwalk Bombastiq Boulevard in het centrum voor zijn rekening.

In dit tijdperk van Fast Fashion is de jonge generatie designers bewust bezig met het verduurzamen van de mode-industrie. Decorum steunt dit initiatief dan ook graag. In samenwerking met de organisatie decoreert Decorum de aankleding van de catwalk Bombastiq Boulevard. Daarnaast lopen modellen tijdens diverse fashionshows met Decorum-producten. Hier is bewust de samenwerking opgezocht met designers die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan, zoals Vincent Moerman en Miss Pearl Couture.

Afgelopen jaar lanceerde Decorum de duurzame Feel Green lijn. Feel Green voldoet aan hoge duurzaamheidseisen. Zo streven de aangesloten kwekers naar een zo laag mogelijke CO2- en zijn zij Global of MPS-Gap én MPS-SQ gecertificeerd waardoor aan strenge eisen op het gebied van producttraceerbaarheid, hygiëne en sociale aspecten wordt voldaan. De verpakking en het etiket zijn gemaakt van afbreekbare en hernieuwbare materialen.

Bron: Decorum | Foto: Shutterstock

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties